SEGRE

URBANISME BARRIS

La Paeria comença demà les consultes a la Mariola

Als veïns de Ramiro Ledesma i Cardenal Cisneros || Preguntarà quines reformes farien per al pla Mariola 20.000

Manifestació l’octubre dels veïns de la Mariola.

Manifestació l’octubre dels veïns de la Mariola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament començarà a partir de demà les enquestes participatives entre els veïns dels blocs Mariola (també coneguts com a Ramiro Ledesma) i els inquilins dels portals 1, 3, 5, 7 i 9 del carrer Cardenal Cisneros per conèixer quines mesures o actuacions prendria el veïnat per al pla Mariola 20.000, un projecte que preveu enderrocar aquests blocs per construir-hi habitatges nous.

L’enquesta, elaborada pel departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida (UdL) gràcies a un acord amb l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), consta de divuit preguntes en les quals demanen als veïns, entre altres qüestions, quins consideren que són els principals problemes del barri, quina actuació creuen que s’hauria de fer per millorar la zona, la satisfacció que tenen a nivell de convivència veïnal i si veurien convenient o no seguir vivint als blocs afectats pel projecte urbanístic.

Les enquestes es portaran a terme als matins durant tot el mes de novembre i la primera quinzena de desembre. Les enquestes porta a porta aniran acompanyades de la celebració de diversos tallers participatius amb les diferents entitats de la Mariola perquè els veïns puguin donar la seua opinió respecte al pla Mariola 20.000. La Paeria també oferirà la possibilitat que els veïns que no visquin al sector afectat per aquesta reforma puguin fer les enquestes demanant cita al Servei d’Atenció Mariola 20.000 (973 700 606) o enviar un correu electrònic a l’adreça emu@paeria.cat.

Una vegada s’hagi finalitzat el període d’enquestes i s’hagin recollit totes les idees dels tallers participatius, un equip d’arquitectes s’encarregarà de dissenyar un avançament del que serà el projecte urbanístic Mariola 20.000.

Reunió per fer noves mobilitzacions

Les entitats veïnals de la Mariola han convocat demà a les 10.00 hores al centre cívic del barri una reunió veïnal per debatre sobre futures mobilitzacions per demanar que el projecte Mariola 20.000 sigui una realitat “com més aviat millor” i es rehabiliti el barri. També plantegen fer una altra manifestació.

tracking