SEGRE

SUCCESSOS FAUNA

Rescaten dos gossos trobats dins de sacs tancats a la Mariola

Tercer cas d’abandó recent a la zona

Un dels dos gossos rescatats.

Un dels dos gossos rescatats.AMICS DELS ANIMALS DEL SEGRIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La protectora Amics dels Animals del Segrià ha denunciat l’abandó de dos gossos que van trobar divendres al migdia dins de dos sacs lligats i llançats al costat d’un contenidor de les escombraries al punt de recollida de residus dels Tres Pontets, al camí de la Mariola. Un home que va anar a tirar les escombraries va observar els dos sacs que es movien i va comprovar que hi havia dos animals vius. Posteriorment, es va desplaçar fins a la protectora, on van descobrir que hi havia dos gossos, d’uns tres mesos de vida.

L’entitat assegura que és la tercera vegada en poc temps que porten gossos recollits en aquest mateix lloc. En els altres dos casos, les mascotes estaven lligades als contenidors. “No és casualitat, o bé hi ha diversos maltractadors o és el mateix que va abandonant a mesura que va permetent que la seua o les seues gosses criïn”, va assegurar ahir Ana Sánchez, membre de la junta d’Amics dels Animals del Segrià. Els dos gossos rescatats divendres es trobaven “en perfecte estat de salut, nets i ben alimentats, per la qual cosa es tracta de gossos que viuen en cases o torres, no que estiguin abandonats”, va afegir Sánchez.

Amics dels Animals del Segrià demana a la Urbana que revisi les càmeres d’aquesta zona de recollida

La protectora s’ha posat en contacte amb la Guàrdia Urbana perquè obri un investigació i comprovi els enregistraments de les càmeres de seguretat que hi ha al punt de recollida dels Tres Pontets. L’entitad també demana col·laboració ciutadana i recorda que “si veieu o sospiteu d’algú, us demanem encaridament que truqueu a la Guàrdia Urbana ja que les denúncies són anònimes”.

Al seu torn, creuen que els abandons es produeixen en aquesta zona perquè està prop de dos protectores i la gossera municipal que hi ha a la capital del Segrià.

tracking