SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Roben loteria, diners i mòbils de dos taxis estacionats a Cappont

El succés es va produir aquest divendres a primera hora després que els taxistes finalitzessin el servei || Anul·len 34 participacions del número 22330 de Loteutaxi

Imatge d’un dels taxis que van rebentar.

Imatge d’un dels taxis que van rebentar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori que van patir divendres a la matinada dos taxis que estaven estacionats a l’altura del número 69 de l’avinguda Barcelona, al barri de Cappont. El robatori es va produir entre les 05.45 i les 06.30 hores després que els dos taxistes finalitzessin el servei. El lladre o lladres van accedir a l’interior del vehicle després de trencar amb algun objecte contundent les llunes de la porta del conductor. Van sostreure la recaptació que els taxistes havien efectuat durant la nit i matinada, mòbils i fins i tot participacions de la Loteria de Nadal del número 22330 de Loteutaxi.

Es tracta dels 34 bitllets, que van del número 17 al 50, que ja s’han anul·lat degudament. En canvi, hi van deixar altres objectes com les emissores. Els dos taxistes afectats es van adonar que havien estat víctimes d’un robatori quan cap a les 8.00 hores van anar a buscar els vehicles. Els dos conductors, de l’agrupació de professionals Loteutaxi, van posar les denúncies corresponents als Mossos d’Esquadra.

En les últimes setmanes s’han produït diverses onades de robatoris dins de vehicles a la ciutat

Durant les últimes setmanes s’han produït diverses onades de robatoris a l’interior de vehicles a la capital del Segrià. La policia catalana ho investiga però fins al moment no han transcendit detencions. Dimecres de la setmana passada van aparèixer quatre cotxes rebentats en un pàrquing exterior del carrer Bisbe Irurita. Tot just quatre dies abans, hi va haver una altra onada de robatoris en vehicles estacionats a la zona dels Instituts. També és habitual que es registrin casos als Camps Elisis i l’avinguda Josep Tarradellas.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori i incendi d’un cotxe ahir a Lleida. El propietari d’un cotxe va denunciar que li havien robat el vehicle a la sortida d’una discoteca de Cappont. El cotxe va aparèixer incendiat a l’avinguda Fontanet, entre la Bordeta i Cappont.

Un urbà fora de servei deté un lladre que el va assaltar a ple carrer

Un agent de la Guàrdia Urbana que es trobava fora de servei va detenir ahir a primera hora del matí un dels dos lladres que el van assaltar en ple carrer per robar-li el mòbil. El succés va tenir lloc a les 6.30 hores a la intersecció entre els carrers República del Paraguai i avinguda de Madrid. L’agent va ser atacat per dos joves que li van robar el mòbil. Es va iniciar una persecució que va acabar quan la víctima va aconseguir retenir un dels dos lladres. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana que van arrestar el jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en intimidació. Es tracta d’un home de divuit anys. Així mateix, van obrir una investigació per identificar l’altre autor. L’agent de la Urbana va patir diverses lesions.

tracking