SEGRE

Celaá diu que hi haurà "unes cauteles" per passar Batxillerat amb un suspens

La decisió serà sempre a criteri de la Comissió d’Avaluació dels centres, segons la ministra

El jefe del Ejecutivo, Pedro Sánchez, junto a la ministra Educación, Isabel Celaá (izquierda), y la de Trabajo, Magdalena Valerio , durante la inauguración del Encuentro Futuro+Progreso+FP, esta mañana en el museo del Prado.

Celaá diu que hi haurà "unes cauteles" per passar Batxillerat amb un suspens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’educació i Formació Professional (FP), Isabel Celaá, ha afirmat aquest dimarts que hi haurà "unes cauteles" perquè un alumne pugui passar el Batxillerat amb un suspens, tal com es contempla en la reforma educativa que està preparant el Govern. "Estem en aquest moment començant la negociació però considerem que el Batxillerat és una època més inclinada cap a la Universitat i no cap a l'alumne que està cursant la Educación Secundaria Obligatoria", ha dit la ministra.

Ha explicat que es podrà aprovar per "compensació", però ha matisat que hi haurà "unes cauteles" i la decisió serà "sempre a criteri de la Comissió d’Avaluació" dels centres. "Certament, una persona que tingui una assignatura no del tot satisfactòriament aprovada podrà, per compensació, després de ser valorat per la comissió corresponent, passar si es considera que li fa més aviat, un gran favor o un benefici que no passar," ha argumentat.

Ho ha assenyalat Celaá als mitjans durant una aturada de la trobada "+Futuro+Progreso=+FP. La educación que desarrolla el talento", inaugurat pel president del Govern, Pedro Sánchez, al Museu del Prat.

tracking