SEGRE

URBANISME MOBILITAT

Queixes de veïns de Catalunya i Acadèmia per les obres nocturnes

Queixes de veïns de Catalunya i Acadèmia pel soroll nocturn, tot i que altres de més pròxims a plaça Espanya diuen que no els afecta || Els treballs havien d’acabar anit

Els treballs a l’avinguda Catalunya amb Acadèmia.

Els treballs a l’avinguda Catalunya amb Acadèmia.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de reasfaltatge que s’han dut a terme aquestes últimes tres nits des de les 23.00 fins a les 6.30 hores a l’avinguda Catalunya i els seus voltants han causat queixes de part dels veïns, que ahir van denunciar que no van poder agafar el son fins a les quatre de la matinada. Va ser durant la matinada de dimarts, quan es va reasfaltar la plaça Espanya i es van pavimentar els encreuaments d’avinguda Catalunya amb els carrers Lluís Companys i Acadèmia. De fet, van ser veïns d’avinguda Catalunya i Acadèmia els que es van queixar ahir que no van poder dormir. “Estem farts de les obres del carril bici i ara només ens falta que no ens deixin dormir a la nit”, va explicar un veí d’Acadèmia, que va assegurar que no es va adormir fins a les quatre, igual que un altre que va afirmar que va agafar el son a les tres. Tanmateix, fonts municipals van afirmar que ni la Guàrdia Urbana, ni Urbanisme, ni Medi Ambient no van rebre cap queixa. Així mateix, veïns de plaça Espanya van explicar que els treballs no els van causar cap molèstia. “Sí que sentim alguna cosa, però potser les finestres són més gruixudes i per això vam poder dormir sense problema”, van assenyalar alguns. També van entendre que les obres s’hagin de fer de nit “per no complicar el trànsit”. La previsió és que les obres hagin finalitzat aquesta última nit, amb l’asfaltatge de tota l’avinguda Catalunya.

Estudien més canvis de trànsit en carrers de la zona La conversió dels carrers Lluís Companys i Acadèmia en unidireccionals per al trànsit el mes d’agost passat ha provocat problemes de connexió amb vies secundàries adjacents a totes dos. En aquest sentit, fonts municipals van explicar que s’estudiarà si canviar de sentit algun d’aquests carrers per millorar la circulació, canviar de lloc alguns passos de vianants o allargar el temps d’alguns semàfors, com el del carrer Unió amb el passeig de Ronda, segons va explicar la presidenta veïnal de l’Escorxador, Marisa Arias.

Els treballs a l’avinguda Catalunya amb Acadèmia.

Els treballs a l’avinguda Catalunya amb Acadèmia.AMADO FORROLLA

tracking