SEGRE

El PDeCAT presenta 88 esmenes als pressupostos de la Paeria

Suposen un impacte de 5,9 milions d'euros en diferents àmbits

La roda de premsa del grup municipal del PDeCAT i Unió.

El PDeCAT presenta 88 esmenes als pressupostos de la Paeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PDeCAT i Unió ha presentat un total de 88 esmenes als pressupostos municipals de la Paeria per al 2019, que suposen un impacte de 5,9 milions d'euros en diferents àmbits d'actuació. El president del grup, Toni Postius, ha afirmat aquest divendres que l'equip de govern "no ha negociat els comptes que se sotmetran al ple extraordinari del 21 de novembre amb l'oposició" i que, en canvi, "hi ha moltes possibilitats que finalment hagin de ser executats per altres formacions polítiques després de les eleccions municipals del mes de maig".

Postius ha explicat que les esmenes del PDeCAT "responen a les necessitats de la ciutat, una ciutat que ha de ser més neta, més verda, més endreçada, que sigui més atractiva des del punt de vista econòmic". Postius ha afegit que "són uns comptes que mantenen una forta pressió fiscal en els ciutadans que no es correspon amb els serveis que reben a canvi".

De les 88 esmenes que presenta el grup municipal del PDeCAT destaquen una partida de 300.000 euros per fer una actuació integral de rehabilitació del polígon industrial El Segre i una altra de 100.000 euros per a l’adequació de la resta de polígons. També es preveuen partides específiques per a les EMD de Sucs i Raimat, així com una partida de 350.000 euros per a la millora de la mobilitat urbana i per a la creació d’aparcaments dissuasius.

tracking