SEGRE

La Urbana denuncia quatre conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol

Exterior de la caserna de la Guàrdia Urbana, ahir a mig matí.

Exterior de la caserna de la Guàrdia Urbana, ahir a mig matí.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat aquest cap de setmana fins a quatre conductors per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. El primer dels casos es va produir el divendres 16 de novembre a les 19.10h, quan un vehicle va topar amb un altre vehicle estacionat a l'avinguda Doctor Fleming de Lleida. Els agents van requerir la prova d'acoholèmia a la conductora, de 53 anys i veïna de Lleida, que va donar un resultat positiu de 0,76 mg/l.

El dissabte dia 17, als volts de les 6 de la matinada, un turisme va topar amb un mur al carrer Comtes d'Urgell de la ciutat. L'home, de nacionalitat espanyola i de 47 anys, va donar un resultat de 0,51 mg/l en la prova d'alcoholèmia.

L'endemà diumenge 18, passada la una de la matinada, una patrulla va aturar un vehicle a l'avinguda Francesc Macià. Els agents van identificar el conductor, un jove de 24 anys nascut a Polònia, que presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. El van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia que va donar un resultat positiu d’1.05 mg/l. 

Sense permís i positiu en alcoholèmia 

El mateix diumenge a les 22.10 hores, una patrulla va aturar un conductor de 44 anys de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, que va donar un resultat positiu d’1.03 mg/l en alcoholèmia i que una hora abans s'havia negat a rebre assistència sanitària per embriaguesa al carrer Castella. A més, els agents van comprovar que no li constava vigent el permís de conduir per decisió judicial. Davant els fets, els agents van fer les denúncies i les diligències penals corresponents per conduir sense tenir vigent el permís i per fer-ho sota l’efecte de begudes alcohòliques i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal. 

tracking