SEGRE

Crisi al Centre Extremeny per un acte de Vox

La junta directiva culpa el president d’autoritzar-lo, que es disculpa i lamenta el succés

Imatge d'arxiu d'un acte al Centre Extremeny de Lleida.

Crisi al Centre Extremeny per un acte de Vox

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seu del Centre Extremeny, al carrer Indíbil i Mandoni, havia d’acollir dissabte passat un acte de Vox, la qual cosa va provocar que mig centenar de persones es manifestessin en contra de la seua presència a Lleida, fet que va motivar que l’esdeveniment s’acabés celebrant en un altre lloc. Aquesta situació ha provocat que la junta directiva d’aquesta casa regional hagi desautoritzat el seu president, Gregorio Gálvez, ja que l’acusen d’haver autoritzat l’acte de forma unilateral.

Llegeix la carta al director de Teresa Giles, secretària de La Casa de Extremadura de Lleida

En un comunicat, la resta de la junta va afirmar ahir que “en cap moment hem tingut coneixement ni donat aprovació a l’esmentat acte, que pel que sembla va ser autoritzat pel president d’amagat de la resta dels seus membres i dels seus socis”, i afegeix que “no correspon al president autoritzar unilateralment cap tipus d’actes als locals de la Casa, sense la prèvia aprovació de la majoria de la Junta, cosa que no es va produir en aquest cas”. En aquest sentit, “la totalitat de la junta directiva manifesta el seu rebuig absolut de la celebració de l’esmentat acte, fet pel qual va ser desautoritzat de forma immediata, va reprovar l’actitud irresponsable del president i li va retirar la confiança”.  Finalment, afirma que “la Casa de Extremadura és una entitat plural i apolítica”.

La Crida demana treure les subvencions de la Paeria “a les entitats que emparen el feixisme”

Per la seua banda, Gálvez va lamentar el que havia passat i va demanar disculpes a la junta “per un error meu”. Així mateix, prèviament, el grup municipal de la Crida-CUP va presentar una proposta de resolució “per a la rescissió d’ajuts a qui empara el feixisme” i “espera” la dimissió de Gálvez.

tracking