SEGRE

El ple de la Paeria aprova el pressupost per al 2019

Els comptes han tirat endavant amb l'aval del PSC, Ciutadans i la regidora Salmerón i l'abstenció del PP

Un moment del ple extraordinari dels pressupostos de la Paeria.

El ple de la Paeria aprova el pressupost per al 2019Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Lleida ha aprovat aquest dimecres el pressupost municipal per l’any 2019, que serà de 168,7 milions d’euros, i que fixa com a prioritat "la política social i l’atenció a les persones". Els comptes han tirat endavant amb el suport del grup del PSC, del de Ciutadans i de la regidora no adscrita, Rosa Maria Salmerón, i l’abstenció del PP, mentre que els grups de Convergència i Unió, ERC, Crida per Lleida i Comú de Lleida han votat en contra.

“Aquests pressupostos formen part d’un projecte social de progrés i seran el motor del canvi en aquesta ciutat. Reduïm el deute i millorem l’estalvi amb uns comptes seriosos, realistes i expansius que faran que la ciutat avanci amb un projecte sòlid i ambiciós”, ha assegurat l'alcalde, Fèlix Larrosa.

El pressupost municipal per al 2019 inclou la posada en marxa de l’Oficina de Captació d’Inversions Locals i dels nous ajuts per l’emprenedoria cultural; més boscos urbans, nous vehicles més ecològics i avenços en la recollida de residus; i les millores urbanes gràcies a noves inversions, capítol al qual es destinaran 13,1 milions d’euros, que permetran afrontar millores en el clavegueram, arrencar el pla de muralles, continuar el pla de barris de Noguerola, iniciar el nou Museu Morera i millores a l’Horta, entre altres actuacions.

tracking