SEGRE

Conforama i Bricomart obriran aviat i Leroy Merlin, a l'espera

La multinacional Conforama, principal rival d'Ikea, obrirà una gran botiga a Copa d'Or

La multinacional Conforama, principal rival d'Ikea, obrirà una gran botiga a Copa d'Or

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre Brico Depôt anunciava ahir que la botiga a Lleida es tancarà o es traspassarà, com totes les que té a Espanya, altres multinacionals del moble, el bricolatge, la decoració i la construcció tramiten la seua obertura a la ciutat.

Una és Conforama, la principal rival d’Ikea, amb un projecte per instal·lar un gran establiment de més de 4.400 metres quadrats a Copa d’Or que només està pendent de petits serrells per obtenir a la fi la llicència municipal, després de més d’un any i mig de tràmits.

Per la seua part, la multinacional de bricolatge Bricomart també tramita la llicència d’obres per obrir un establiment de 8.000 metres quadrats (la meitat de superfície coberta i l’altra meitat, descoberta) al polígon NeoParc, al costat de la carretera Ll-11. Fonts de la firma van confirmar ahir que el procés va al ritme previst. D’aquesta manera, es convertirà en la gran superfície més gran de la ciutat, i superarà l’actual Brico Depôt.

Per la seua part, Leroy Merlin, que va anunciar una botiga que comptarà amb 8.365 metres quadrats a Copa d’Or, assegura que el projecte segueix “en fase de tramitació”, encara que per ara no han sol·licitat la llicència municipal, segons van informar fonts solvents.

tracking