SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres detinguts al deixar-se el mòbil a l'interior del bar en què robaven

Dos homes i una dona, arrestats per l’assalt al Centro Galego, situat a Joc de la Bola || Van despertar els veïns i els van trobar poc després a la Mariola

La propietària del bar mostra com va quedar el reixat al ser forçat pels lladres.

La propietària del bar mostra com va quedar el reixat al ser forçat pels lladres.A.G.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entrar a robar en un bar i que despertis els veïns del soroll, que se’t dispari l’alarma, que et caigui la caixa enregistradora a terra i que un dels lladres es deixi el mòbil a l’interior per acabar sent detingut minuts després. Tota aquesta aventura va tenir lloc ahir cap a les 4.00 hores de la matinada al bar del Centro Galego de Lleida, situat al número 10 del carrer Joc de la Bola. Els Mossos d’Esquadra van detenir tres veïns de Lleida, dos homes i una dona d’entre 26 i 37 anys i de nacionalitat espanyola, acusats de ser-ne els autors. Els van localitzar a la plaça Barcelona, als blocs Joan Carles de la Mariola, una zona molt pròxima a l’establiment forçat.

“Un dels lladres s’ha deixat el mòbil i només, pel que hem pogut veure fins al moment, s’han emportat un pot en el qual hi havia monedes”, va explicar Meri Molina, propietària del bar, a aquest diari. Els lladres van accedir al local després de forçar el reixat i la porta d’entrada. Molina va explicar que “amb el soroll, van despertar els veïns. També va saltar l’alarma”. Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van arribar en qüestió de minuts a l’establiment. Els agents van trobar la caixa enregistradora a terra i un telèfon mòbil a l’interior. Tot apuntava que era d’un dels autors.

Poc després, els policies van localitzar dos homes i una dona a la plaça Barcelona. Anaven vestits amb colors foscos. A un d’ells li van trobar un mitjó amb una pedra a l’interior, que és habitual que els lladres utilitzin per trencar vidres per robar. També van analitzar els mòbils i van comprovar que entre ells s’havien intercanviat missatges i trucades en l’interval de temps durant el qual es va produir el robatori. Van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Dos d’ells compten amb antecedents per fets similars i està previst que passin a disposició judicial en les pròximes hores.

El Centro Galego va poder obrir ahir amb certa normalitat. Al migdia, encara podia veure’s l’estat en el qual va quedar el reixat després de ser forçat.

tracking