SEGRE

SUCCESSOS

Hospitalizat un jove al ser apunyalat per un altre a la plaça Sant Joan

L’agressor i la víctima tenen 18 anys

Plaça Sant Joan de Lleida

Judici per assetjar suposadament un cambrer a la plaça Sant Joan de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat un jove de 18 anys per agredir amb una navalla un altre noi de la mateixa edat a la plaça Sant Joan de Lleida per causes que es desconeixen i que s’estan investigant. Segons ha explicat la Policia autonòmica a SEGRE, els fets van passar poc després de dos quarts d’onze de la nit quan van rebre un avís que dos joves es barallaven.

L’agressor va fugir després d’atacar amb l’arma blanca la víctima, però poques hores després, i després de muntar un dispositiu de recerca, els Mossos van poder localitzar-lo i van procedir a la seua detenció. El ferit va haver de ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques amb diverses ferides sense que es temés per la seua vida. Víctima i agressor es coneixien entre ells. Són veïns de Lleida i de nacionalitat marroquina.

En els últims quatre mesos s’han produït a la ciutat de Lleida quatre agressions o intents d’agressió amb arma blanca. A començaments d’agost un germà en va apunyalar un altre després d’una forta discussió en un bar situat al carrer Alcalde Porqueres. Al setembre, un home va haver de ser traslladat a l’Arnau després de rebre una punyalada al coll al carrer Alfred Perenya en el que semblava una venjança. El mes passat la Guàrdia Urbana va detenir un home per un delicte d’amenaces amb un ganivet de 15 centímetres a la plaça l’Ereta i els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per l’intent d’atracament amb arma blanca a una botiga i un bar de la Bordeta per part d’un veí. En el primer semestre de l’any s’han registrat 172 denúncies per delictes greus i menys greus de lesions a la ciutat.

tracking