SEGRE

POLÍTICA GOVERN CENTRAL

En Comú Podem demana suport als pressupostos a PDeCAT i ERC

Veu el veto “absurd” i “injustificable”

L’acte que ahir va organitzar En Comú Podem a Lleida.

L’acte que ahir va organitzar En Comú Podem a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lucía Martín i Jaume Moya, portaveu i diputat d’En Comú Podem al Congrés, respectivament, van defensar ahir a Lleida que el pacte que van firmar amb el PSOE per als Pressupostos Generals de l’Estat “parteix de la necessitat d’iniciar el camí cap al canvi”.

“Després d’aconseguir una majoria que va fer fora Rajoy i el govern de l’austeritat, la corrupció, la repressió i la recentralització, el canvi passa per uns pressupostos que obrin el camí de la justícia social i dotin de recursos la Generalitat i els municipis per assumir compromisos polítics en educació, sanitat, pobresa energètica i altres urgències socials”, van indicar.

Així mateix, Martín va apel·lar directament a PDeCAT i ERC. “Necessitem el seu suport, però s’hi neguen. Nosaltres no ho entenem i creiem que és totalment injustificable. No entenem que si tots estem d’acord a denunciar la judicialització de la política, la vulneració de drets que suposa tenir persones a la presó, és absurd no posar-nos d’acord en uns pressupostos que millorarien la vida de la gent. A més, Partit Popular i Ciutadans estan desitjant que fracassin”, va subratllar.

tracking