SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut per agredir la seua parella davant del seu fill

Els veïns van alertar la Urbana a l’escoltar una baralla en un pis del carrer Pallars || La víctima va demanar ajuda als agents

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir de matinada un jove de 26 anys per agredir suposadament la seua parella davant del seu fill, de poca edat. L’agressió va tenir lloc presumptament en un habitatge del carrer Pallars. Els veïns van alertar la Policia Local a les 2.30 hores per una baralla a l’interior d’un pis amb molt soroll. Una vegada al lloc, una dona va obrir la porta del pis als agents i al veure’ls els va demanar ajuda perquè la seua parella l’havia agredit davant del seu fill de poca edat.

Davant de la denúncia de la dona, els urbans van identificar la parella de la víctima, un jove de 26 anys, i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. L’últim arrest per violència masclista es va produir fa una setmana, quan va ser detingut un home de 39 anys per amenaces greus contra la seua parella en un habitatge de la plaça de l’Ereta.

En el que va d’any, la Urbana ha detingut 34 persones acusades de delictes de violència de gènere o familiar a la ciutat de Lleida, 9 més que tots els arrestos registrats per aquesta causa en el conjunt del 2017. Entre els casos més greus d’aquest any, el juliol passat una dona va ser apunyalada en ple carrer per l’exparella a Lluís Companys. Un mes després, un home de 31 anys va ser acusat d’agredir amb un ganivet la seua mare i la seua germana de 9 anys a un pis del Secà de Sant Pere. En el més recent, fa dos setmanes, una dona va haver de ser hospitalitzada al ser agredida amb una destral per l’exparella a Vila Montcada.

L’agressor va fugir del lloc i va ser trobat mort hores després pels Mossos d’Esquadra possiblement després de treure’s la vida. Segons les dades de la policia catalana, fins al tercer trimestre d’aquest any s’han comptabilitzat més de 900 denúncies per maltractament a dones a la província de Lleida, ja sigui per part de la parella o per algun familiar.

tracking