SEGRE

LLEURE HOSTALERIA

La Paeria autoritza una gran festa i un sopar de Cap d'Any a la Llotja

Promoguda pel grup d’empresaris de la Biloba i una concessionària del càtering || Una altra empresa denuncia que li va vetar activitats musicals a l’equipament

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha autoritzat la celebració d’un sopar i una festa de Cap d’Any a la Llotja, que publicita el grup que gestiona la discoteca d’estiu Biloba i els locals Manolita, La Nuit, Baba Room, Maracas, Xtras, Billion i Comèdia. Segons detalla el seu cartell promocional a les xarxes, utilitzaran sis sales i hi haurà deu DJ, espectacles, photocall, comedy actors i show dancer, entre altres activitats. L’entrada només a la festa a partir de les 00.30 costa 55, 65 o 75 euros i amb sopar espectacle, a partir de les 21.00 hores, 145 o 155 euros. A més, per 25 euros més s’ofereix accés a una zona vip.

Un altre grup del lleure nocturn, SBK Room, ha denunciat a través de les xarxes que la Paeria no els va permetre utilitzar la Llotja per a sessions de salsa que incloïen un esdeveniment per Cap d’Any i pregunten tant a l’alcalde com al tinent d’alcalde Rafael Peris “quina és la vara de mesurar per decidir que una activitat sí que és compatible i una altra no”. A més, assenyala que la Paeria els va vetar el dia abans un esdeveniment de salsa previst per al 15 de setembre per al qual tenien el vistiplau del concessionari de càtering i d’empleats de la Llotja, i que el 2017 els va denegar organitzar una festa de Cap d’Any. Peris va afirmar que una de les empreses concessionàries del càtering de la Llotja els va plantejar la celebració d’un sopar i festa per celebrar Cap d’Any, per a la qual “s’han associat” puntualment amb el grup que gestiona la Biloba i la resta de locals citats “perquè tenen més experiència”. Va afegir que van consultar amb les altres dos concessionàries del càtering de la Llotja i “no van tenir inconvenient” que l’altra firma celebri la festa de Cap d’Any a l’equipament.

Per la seua part, fonts de l’empresa de càtering van precisar que no organitzen la celebració, sinó que van rebre una oferta per facilitar el sopar i que en són només els proveïdors.

En tot cas, Peris va dir que el concessionari també ofereix a la Llotja sopars de Nadal amb actuacions musicals per a empreses i grups. També va apuntar que no van autoritzar l’activitat que va proposar organitzar un altre grup de lleure nocturn al ser “totalment diferent [que la festa de Cap d’Any permesa]” i “no ser considerada viable”.

tracking