SEGRE

Un veí de Lleida apunyala dos persones a Osca

Per una baralla originada per un conflicte entre dos famílies de la capital lleidatana i Sabiñánigo

Imatge de les armes confiscades per la Policia Nacional.

Un veí de Lleida apunyala dos persones a OscaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional van detenir dilluns passat a Osca un home de Lleida que presumptament va apunyalar dos persones en el transcurs d’una baralla originada per un conflicte entre dos famílies procedents d’altres localitats. L’autor dels fets, al costat de la resta dels seus familiars, també lleidatans, va provar de fugir a bord d’un vehicle que va ser interceptat per una patrulla. En l’escorcoll d’aquest cotxe es van confiscar un matxet, una baioneta, una navalla i una arma de descàrrega elèctrica.

Els dos ferits per arma blanca van ser intervinguts quirúrgicament de les lesions greus que presentaven i evolucionen favorablement.

Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns passat, quan dos famílies, provinents de Sabiñánigo i Lleida, totes dos amb vincles familiars a Osca, es van citar en aquesta ciutat per resoldre un conflicte sorgit entre les dos.

Pel que sembla, un membre de cada família havien mantingut relacions sexuals, sent la noia menor d’edat. Una vegada allà, i davant de la negativa dels pares de la menor a concertar un matrimoni, es va iniciar una baralla en la qual el progenitor de l’altre jove va clavar un ganivet a l’abdomen al pare de la menor i en el tronc a l’àvia.

El detingut va ser posat a disposició judicial, que en va decretar l’ingrés en presó provisional.

tracking