SEGRE

FESTES ENLLUMENAT

Lleida encén els llums de Nadal i estrena seixanta arbres

Un gran arbre de Nadal decora la plaça Paeria.

Un gran arbre de Nadal decora la plaça Paeria.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els carrers de Lleida llueixen des d’ahir la il·luminació nadalenca a què aquest any s’ha afegit la de la façana de Blondel de la Paeria, que estrena llums amb motius festius de colors i en constant moviment. En total, hi ha prop de 18 quilòmetres de garlandes amb il·luminació led, que funcionaran fins al 6 de gener.

Una altra de les novetats a la instal·lació de seixanta arbres de Nadal en diferents barris, entre els quals destaquen per la seua gran mida els de les places Paeria i Ricard Viñes, que estan decorats amb la Clau de Volta del Turó de la Seu Vella per realçar la seua candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco. L’alcalde, Fèlix Larrosa, va presidir l’acte d’encesa dels llums, que va anar a càrrec de nens i el caragol Banyetes, i després la Coral Infantil de Shalom va interpretar les nadales Les dotze van tocant, Fum, fum, fum, El noi de la mare i el Cànon de la Pau. Ahir també va obrir la pista de gel de la plaça Sant Joan, que serà operativa fins al 13 de gener. Fins i tot al 20 d’aquest mes i del 9 a l’11 de gener, funciona de 17.00 a 21.00 hores.

En canvi, del 21 d’aquest mes al 6 de gener, així com tots els dissabtes, diumenges i festius, l’horari és d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00.

Un gran arbre de Nadal decora la plaça Paeria.

Un gran arbre de Nadal decora la plaça Paeria.AMADO FORROLLA

tracking