SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben el cadàver d'una dona al riu a Pardinyes

A la zona de les comportes

Dos piragüistes van ajudar a treure el cos sense vida del riu i portar-lo fins a la vora.

Dos piragüistes van ajudar a treure el cos sense vida del riu i portar-lo fins a la vora.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una veïna de 65 anys el cos sense vida de la qual va aparèixer ahir al matí a l’interior del riu Segre a les proximitats de les comportes i del Centre de Piragüisme Saül Craviotto, a l’altura del barri de Pardinyes.

Els investigadors no van trobar signes evidents de criminalitat en la inspecció ocular, segons van apuntar des de la policia catalana.

Fins al lloc van acudir patrulles dels Mossos i la Guàrdia Urbana, una dotació dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM després que rebessin l’avís cap a les 10.15 hores. Dos piragüistes van ajudar a treure el cos de l’interior del riu i portar-lo fins a la zona de l’embarcador esportiu.

Una vegada allà, els sanitaris van comprovar que la dona havia mort. Per la seua part, els investigadors van procedir a la identificació de la dona que, pel que sembla, havia desaparegut el dia abans, segons van informar fonts solvents. Els Mossos d’Esquadra no van apreciar signes de violència i el cos va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia.

tracking