SEGRE

Lleida amplia el dispositiu de seguretat amb una vintena d'agents durant el Nadal

El servei d'autobusos reforçarà les línies L-1 i L-20 en els dies de major afluència comercial

La presentació del dispositiu de seguretat i trànsit a Lleida durant la campanya de Nadal.

Lleida amplia el dispositiu de seguretat amb una vintena d'agents durant el NadalAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència policial a la ciutat de Lleida s'incrementarà durant la campanya de Nadal en carrers i barris comercials. La Paeria ha presentat aquest dilluns el dispositiu especial de seguretat i trànsit, que es realitzarà del 5 de desembre al 6 de gener i estarà coordinat per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. Els cossos policials reforçaran la vigilància amb una vintena d'agents i dos comandaments. Concretament, la Urbana incorporarà 4 agents al matí i, a la tarda, un major reforç amb 8 agents. El patrullatge se centrarà en l’Eix Comercial, la Zona Alta, en les perifèries d’aquestes dos zones així com en la rotonda de l’av. de Miquel Batllori.

Els Mossos d'Esquadra alerten que durant el període de compres nadalenques augmenta el nombre de robatoris amb força, especialment en l'interior de vehicles. En aquest sentit, la policia recomana no deixar les compres en llocs visibles dins dels vehicles.

Pel que fa al trànsit, les zones d’especial control viari seran les àrees comercials i els seus accessos, les zones blaves i de càrrega i descàrrega, així com les parades de transport públic.

La Paeria recomana desplaçar-se a peu o amb autobús i reforçarà les línies L-1 i L-20 en els dies de major afluència comercial.

Segons l'ajuntament, els conductors disposaran de 8.934 places d’aparcament, entre zona blava, àrees gratuïtes i pàrquings privats. Amb el nivell habitual de rotació de vehicles, poden absorbir 41.834 estacionaments diaris.

tracking