SEGRE

URBANISME MOBILITAT

Lleida tindrà dues noves zones 30 i un nou tram semivianalitzat

L’entorn del Mercal del Pla també serà de plataforma única || L’ajuntament també instal·larà mòduls acústics i plafons amb comptador de temps als semàfors de vianants de la rambla Ferran

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va treure ahir a licitació el projecte per implantar les zones de circulació limitada a 20 i a 30 quilòmetres per hora al carrer Pi i Margall i semivianalitzar part del carrer Bonaire. Aquest anunci és la primera fase del pla de reurbanització del Centre Històric, que preveu convertir la majoria dels seus carrers en zona de vianants o de zona 30, i compta amb un pressupost de 17.909 euros. A Pi i Margall està previst convertir en zona 30 el tram comprès entre la plaça Jacint Verdaguer i Prat de la Riba. Així mateix, mig carrer Bonaire serà per als vianants amb plataforma única entre Onofre Cerveró i Bisbe Galindo, just a la zona posterior del col·legi Lestonnac.

També està previst convertir en zona 30 l’entorn del pàrquing de la Maternitat. Per contra, part de l’entorn del Mercat del Pla, que ara és zona 30, serà de vianants. Està previst que les obres durin aproximadament un mes.

Paral·lelament, la Paeria també va treure ahir a licitació un projecte per col·locar mòduls acústics i plafons amb comptador de temps en diversos semàfors de vianants de la ciutat, concretament, a l’entorn de la rambla Ferran. S’instal·laran a l’avinguda del Segre a l’encreuament amb la plaça Sanahuja i carrer Vila Antònia, al voltant de la plaça Ramon Berenguer IV i en els encreuaments de la rambla Ferran amb els carrers Democràcia, General Brito, Alcalde Fuster, Audiència i Riquer, així com a les cruïlles de Francesc Macià amb les avingudes del Segre i Blondel i a la plaça Agelet i Garriga.

Així mateix, dilluns vinent està previst que el consistori dugui a terme treballs de reparació a la rambla del Corregidor Escofet entre els carrers Camí de Corbins i Pere de Cavassèquia. Les obres duraran des de les 8.00 fins a les 18.30 hores i es limitarà el trànsit a un carril de circulació per sentit.

Imatge d'arxiu del carrer Bonaire de Lleida

Imatge d'arxiu del carrer Bonaire de LleidaMAGDALENA ALTISENT

El tram de Bonaire que se semivianalitzarà.

El tram de Bonaire que se semivianalitzarà.MAGDALENA ALTISENT

tracking