SEGRE

TRANSPORT MOBILITAT

Veïns de Copa d'Or volen mesures pel col·lapse de trànsit a la zona

A causa de l’afluència a l’àrea comercial

Cues per entrar a la rotonda de l’Ll-11 amb avinguda de l’Estudi General, la setmana passada.

Cues per entrar a la rotonda de l’Ll-11 amb avinguda de l’Estudi General, la setmana passada.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la zona d’expansió de Copa d’Or han expressat la seua preocupació per l’excés de trànsit que suporten els carrers i accessos del barri en els últims dies, especialment a la zona comercial, i temen que la problemàtica anirà a més a mesura que avanci aquest mes. “Des que va començar el mes de desembre, cada dia cap a mitja tarda l’avinguda Estudi General, Miquel Batllori, Barcelona i els carrers Joaquín Costa i Ramón Rubial s’omplen de vehicles, fet que provoca grans embussos a la zona comercial de Copa d’Or, i temem que aquesta afluència de cotxes anirà a més a mesura que s’atansin les festes nadalenques i les rebaixes de principis d’any”, va dir el representant de veïns de la zona, Jaume Semis. En aquest sentit, Semis va recordar que ja van demanar el 2016 a la Paeria que prengués mesures per minimitzar la densitat de trànsit a la zona i es plantegen tornar a demanar-les.

Els veïns assenyalen que, malgrat ser una problemàtica d’anys, “últimament s’ha convertit en una cosa seriosa”. Semis va afegir que aquests embussos no només afecten els vehicles personals, sinó també els d’emergències. “L’altre dia, una ambulància que anava a atendre una emergència va tenir molts problemes per passar-hi a causa del trànsit que hi havia, així que no descartem demanar mesures més endavant”, va dir Semis.

Per la seua part, la regidora de Seguretat, Sara Mestres, va declarar que el dispositiu de seguretat que ha previst la Paeria per aquestes dates “ja té en compte que hi hagi una patrulla de la Guàrdia Urbana, a més d’un agent addicional i un superior per controlar el trànsit i la seguretat d’aquesta zona”, i va afegir que, per ara, no té previst implantar més mesures en aquest accés de la ciutat.

tracking