SEGRE

BARRIS INCIVISME

Veïns de l'Escorxador denuncien excés de velocitat i inseguretat al barri

Vehicles circulant pel carrer Lluís Companys.

Vehicles circulant pel carrer Lluís Companys.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de Templers-Escorxador demana a l’ajuntament que instal·li elements de reducció de velocitat, com bandes rugoses, als carrers Lluís Companys i Acadèmia “davant de l’excés de velocitat de la majoria de vehicles des que es van convertir en sentit únic a l’agost”, va explicar la presidenta veïnal, Marisa Arias. Va assenyalar que molts veïns “temen que algun dia hi hagi algun ensurt, com un atropellament, a més que encara hi ha cotxes despistats que circulen en contradirecció, per la qual cosa augmenta la perillositat amb la velocitat alta”.

Així mateix, Arias va expressar la preocupació de molts residents per l’augment de robatoris, habitualment estrebades de bossa. “A més, a la matinada de l’1 de desembre uns encaputxats van robar en una sucursal bancària del Santander i van cremar alguns vehicles aparcats”, va explicar la presidenta veïnal, que va afegir que demanarà una reunió amb la regidora de seguretat, Sara Mestres, perquè augmenti la vigilància d’agents de la Guàrdia Urbana al barri.

Finalment, va dir que la mateixa sensació d’inseguretat també la tenen els veïns d’Instituts-Sant Ignasi, segons li va expressar el seu president veïnal, Alexandre Ruiz.

tracking