SEGRE

SANITAT HOSPITALS

Cardiologia de l'Arnau, entre les millors de l'Estat

Fernando Worner.

Fernando Worner.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El servei de Cardiologia de l’hospital Arnau de Vilanova és un dels millors d’Espanya per l’atenció que ofereix als pacients amb cardiopatia, segons els resultats del registre Recalcar. Es tracta d’un estudi, impulsat per la Societat Espanyola de Cardiologia i avalat pel ministeri de Sanitat, que analitza els recursos i la qualitat de les unitats assistencials.

Així, l’Arnau presenta millors resultats que la mitjana estatal en cinc dels sis paràmetres comparats. Destaca la baixa mortalitat per tercer any consecutiu (2015, 2016 i 2017).

Concretament l’any passat la mortalitat hospitalària va ser de l’1,5% (la mitjana nacional va ser del 2,3%, la qual cosa representa una reducció del 35%); la mortalitat postinfart de miocardi va ser de 2,3% (la mitjana estatal és de 2,8%), i la mortalitat per insuficiència cardíaca va ser del 2,8% (amb una mitjana del 3,4%).

També està per sota de la mitjana l’estada mitjana a l’hospital, que és de 5,8 dies (mentre que l’estatal és de 6,1). El nombre de reingressos hospitalaris per risc d’insuficiència cardíaca està lleugerament per sobre de la mitjana i la mortalitat intrahospitalària després d’una cirurgia està per sota. El servei està dirigit per Fernando Worner.

tracking