SEGRE

MEDI AMBIENT RECICLATGE

Veïns de Vila Montcada, sense contenidors ni porta a porta

Escombraries a terra al costat d’un contenidor de vidre.

Escombraries a terra al costat d’un contenidor de vidre.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns d’una zona limítrofa entre Vila Montcada i la partida Boixadors (a prop del Tennis Lleida) denuncien que la Paeria va retirar els contenidors del carrer però no els va incloure al programa de recollida de residus porta a porta, de manera que es veuen obligats a emportar-se les bosses al cotxe fins a un contenidor. Altres opten per deixar-les a terra al costat del contenidor de vidre, que sí que es manté amb el porta a porta, com mostra la imatge.

Un veí va explicar que la Paeria considera que un costat del carrer és partida de Boixadors i, per tant, no està inclosa al programa, al contrari que Via Montcada, i va afirmar que hi ha entre setanta i cent veïns afectats. Va afegir que ja han reclamat a l’ajuntament que instal·li de nou contenidors per poder llançar els residus.

Per la seua part, el regidor Joan Queralt, va indicar que coneixen aquesta situació i va apuntar que en una zona pròxima hi ha una illa de contenidors de recollida selectiva que atansaran més a aquests veïns que no estan inclosos al porta a porta.

tracking