SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un conductor lleidatà al xocar contra un mur a la carretera Ll-11

La víctima, de 48 anys i veí de Lleida, va perdre el control del vehicle a l’entrar a la ciutat || Aquest any han mort trenta-set persones a les vies lleidatanes

Estat en el qual va quedar el vehicle de la víctima després de xocar contra el mur d’una rotonda a l’Ll-11 en direcció Lleida.

Estat en el qual va quedar el vehicle de la víctima després de xocar contra el mur d’una rotonda a l’Ll-11 en direcció Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 48 anys va morir ahir al xocar amb el vehicle contra un mur en una rotonda de la carretera Ll-11, a la capital del Segrià. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident va tenir lloc a les 16.41 hores en el punt quilomètric 8. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor i únic ocupant del vehicle, N.A.G.R., veí de Lleida i de nacionalitat dominicana, va patir una sortida de via i va anar a xocar contra el mur d’una rotonda que dóna accés a Lleida. Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. La mort es va produir al mateix lloc de l’accident. Fins a la zona es van traslladar dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. En aquesta rotonda, on el límit de velocitat és de 40 quilòmetres per hora, també va morir el setembre de l’any passat un motorista de 59 anys que va xocar contra el mur quan sortia de Lleida. La moto es va incendiar i el xòfer va morir.

Des de principi d’any, han mort 37 persones en accidents a les comarques lleidatanes, una menys que en el mateix període de l’any passat. A Ponent, aquest exercici s’han registrat més sinistres amb diverses víctimes, amb onze morts en cinc accidents. Els Mossos d’Esquadra alerten que les distraccions són la principal causa de sinistralitat. L’ús del telèfon mòbil, principalment, ja és el primer factor recurrent en els accidents amb víctimes i està al darrere d’un de cada quatre sinistres registrats a les comarques lleidatanes aquest any. D’altra banda, segons les últimes dades disponibles, fins al mes de novembre les distraccions van causar el 26 per cent dels accidents amb ferits o morts a les terres de Ponent. El segueix l’excés de velocitat, que causa el 15 per cent dels accidents amb víctimes.

tracking