SEGRE

ADMINISTRACIÓ NOMENCLÀTOR

Inici dels tràmits per al canvi de carrers franquistes

La Paeria informa per carta veïns i comerços afectats || Ja ha comunicat la modificació a una vintena d’entitats

Una de les cartes que la Paeria remet a veïns i comerços.

Una de les cartes que la Paeria remet a veïns i comerços.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ja remet cartes als veïns i titulars de negocis dels quatre carrers amb noms de persones vinculades al franquisme que seran substituïts per informar-los dels tràmits que ha efectuat “per facilitar les gestions administratives derivades del canvi de nomenclatura. Alcalde Recasens se substituirà per Rosa Parks, Sangenís Bertran per Dolors Lolín Sabaté, Alcalde Areny per Joana Raspall i Germans Recasens per Germanes Mirabal.

La carta inclou un annex que informa els afectats que la Paeria ha comunicat el canvi de nom perquè actualitzin les seues bases de dades a l’Agència Tributària, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Diputació, Cadastre, Oficina del Cens, Institut Nacional de la Seguretat Social, Trànsit, Generalitat, Estrangeria, Registre Civil, Registre de la Propietat, Registre Mercantil, el servei de Correus, Subdelegació del Govern, Tresoreria, empreses de serveis (aigua, llum, gas i telèfon), empreses de missatgeria i publicitat, entitats bancàries, notaries i GPS.

Els afectats hauran de canviar el domicili tributari a Hisenda i l’adreça del DNI

Subratlla que l’ajuntament canviarà automàticament l’adreça al padró sense cost per als veïns. Afegeix que una vegada canviïn les plaques dels carrers, Correus enviarà una carta de cortesia als veïns demanant-los que actualitzin la seua adreça postal. El canvi de domicili tributari es podrà sol·licitar personalment a l’Agència Tributària o per internet i el de l’adreça del DNI, a la comissaria de la Policia Nacional o també online (és gratuït si el carnet vigeix).

Si es desitja modificar el nom al registre de la propietat, que és optatiu, es requerirà un informe de l’ajuntament o del Cadastre, i aquesta tramitació està gravada per una taxa. La missiva també recomana trucar a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (973 678 060) per resoldre dubtes.

tracking