SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Dos camions xoquen en un nou accident a la polèmica N-240

El succés va tenir lloc aquest dilluns al matí a Magraners || Dos vehicles més van col·lidir al mateix punt a causa de les retencions i la boira a la zona

Vista dels dos camions de gran tonatge que van col·lidir dilluns a primera hora a l’N-240, en un dels accessos al polígon Els Frares.

Vista dels dos camions de gran tonatge que van col·lidir dilluns a primera hora a l’N-240, en un dels accessos al polígon Els Frares.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enèsim accident a la polèmica N-240 després que ahir dos camions col·lidissin al polígon d’Els Frares, al barri de Magraners de Lleida. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre va tenir lloc a les 8.13 hores, quan dos camions van col·lidir al punt quilomètric 87 d’aquesta carretera, a l’altura d’un dels accessos al polígon. Un accident que va complicar la circulació a la sortida de la ciutat en direcció a les Borges Blanques durant diverses hores, però que es va saldar sense ferits. Les cabines dels dos camions van quedar travessades a la carretera, cosa que va impedir la circulació i va obligar els Mossos d’Esquadra a donar pas alternatiu.

Es dóna la circumstància que en aquest punt hi havia una densa boira a primera hora del matí d’aquest dilluns, la qual cosa, unida a les retencions que va causar l’accident, va ser probablement la causa d’una altra col·lisió entre dos vehicles al mateix punt que l’accident dels camions vint minuts abans. En aquest cas, tampoc es van registrar ferits. Trànsit va tallar la carretera fins que les grues van poder retirar els camions accidentats i es va donar per restablerta la circulació poc abans de les dotze del migdia.

No es van haver de lamentar danys personals als dos accidents, que van ser en menys de 20 minuts

Durant el matí d’aquest dilluns es van mantenir els avisos per boira en diversos punts del pla de Lleida. Concretament, hi havia avisos per boira a l’A-2, entre Tàrrega i Alcarràs, i a l’AP-2, entre Lleida i les Borges Blanques. També hi havia avisos per bancs més densos que afectaven la visibilitat entre Tàrrega i Soses i a l’autopista, a Castelldans.

Fa anys que alcaldes dels municipis de les localitats pròximes a l’N-240 reivindiquen millores a la via. L’últim accident mortal a l’N-240 es va produir el mes de maig passat.

Es tracta d’una carretera que acumula un total de trenta-tres víctimes mortals durant els últims nou anys i la plataforma Prou Morts exigeix avanços en el projecte per duplicar la calçada al tram entre Lleida i les Borges Blanques.

Vista dels dos camions de gran tonatge que van col·lidir dilluns a primera hora a l’N-240, en un dels accessos al polígon Els Frares.

Vista dels dos camions de gran tonatge que van col·lidir dilluns a primera hora a l’N-240, en un dels accessos al polígon Els Frares.ÒSCAR MIRÓN

tracking