SEGRE

EDUCACIÓ MÚSICA

Alumnes del Magí Morera aprenen a tocar instruments gràcies a un taller

Un grup d’alumnes del taller tocant el violí.

Un grup d’alumnes del taller tocant el violí.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena d’alumnes de primer de Primària del col·legi Magí Morera, al barri de la Mariola, han estrenat un projecte inclusiu pioner perquè els més petits aprenguin a tocar instruments de corda i millorar així el rendiment escolar i afavorir la integració.

Es tracta del taller Amb molta corda, que permet a nens participar en aquesta activitat per tal de millorar el rendiment acadèmic i, al seu torn, afavorir la integració tant a l’escola com a la ciutat.

El taller, que va començar a l’octubre, se celebra cada dimecres en horari escolar, durarà fins al mes de maig i els joves compten amb el suport de dos professors especialitzats de l’escola de música L’Intèrpret.

La iniciativa forma part del Pla Educatiu de l’Entorn, promogut per l’ajuntament, que per a aquest curs té previst organitzar i coordinar 129 tallers a les escoles i instituts de la capital i que compta amb una subvenció de 83.000 euros per dur-los a terme.

Amb el taller Amb molta corda es pretén que els alumnes millorin la psicomotricitat, la capacitat de concentració, la memòria i els gustos musicals, així com que augmentin la motivació amb relació a l’escola i millorar l’actitud dels joves per facilitar-ne la sociabilitat al col·legi.

tracking