SEGRE

AJUNTAMENT CONTRACTACIÓ

La Paeria treu a concurs per primera vegada les comunicacions postals

Un gran arbre de Nadal decora la plaça Paeria.

Un gran arbre de Nadal decora la plaça Paeria.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de la Paeria aprovarà demà amb tota probabilitat treure a concurs les comunicacions postals del consistori, que fins ara sempre han estat contractades directament a Correus. El contracte inclou un lot corresponent a la prestació dels serveis postals generals i un altre per a la tramesa de rebuts no domiciliats de padrons de taxes municipals. El primer representa més del 90 per cent de l’import fixat per a la licitació.

El contracte entrarà en vigor el juliol del 2019, i fins al 31 de desembre d’aquell any preveu un pressupost de 313.855,87 euros pel lot u i de zero per al dos. El del 2020 serà el primer exercici complet, amb un pressupost total de 564.940,56 euros per al lot u i de 8.565 per al dos.

La vigència del contracte per al lot u és de dos anys prorrogables a 3 més i preveu que el 2024 el seu pressupost hagi caigut fins als 185.328,75 euros gràcies a la progressiva substitució de les comunicacions postals per les telemàtiques. Un 80 per cent de la correspondència municipal la genera l’àrea d’Economia, bona part per la notificació de multes.

tracking