SEGRE

La Paeria finalitza l'eix nord-sud del carril bici a la ciutat

Larrosa ha visitat el carril bici i el nou gir a l'esquerra a la Rambla d'Aragó.

La Paeria finalitza l'eix nord-sud del carril bici a la ciutatAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida ha finalitzat les obres a l’avinguda de Catalunya que permeten la connexió de l’eix nord-sud del carril bici a la ciutat. L'alcalde, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest divendres el nou carril bici i el nou gir a l'esquerra a la rambla d’Aragó cap al carrer del Bisbe Messeguer.

Larrosa ha expressat la voluntat d’avançar en la “revolució verda” amb estructures per a “una mobilitat alternativa i sostenible” en matèria mediambiental. L’alcalde ha assenyalat que s’està a punt d’arribar als 40 quilòmetres de carril bici a la ciutat i que ara es treballarà per concloure el tram entre la plaça de Ricard Viñes i el Gran Passeig de Ronda.

L’actuació en aquest tram de l’avinguda Catalunya ha estat “una obra valenta”, de la qual “estem contents”, ha dit l’alcalde, qui ha agraït la complicitat i la paciència al veïnat, el sector comercial i la ciutadania per les molèsties que se’n deriven, donat que aquest és un punt neuràlgic de la ciutat pel que fa al trànsit.

Els treballs han tingut un pressupost de 421.000 euros, que ha inclòs també la millora del sistema del clavegueram, la millora de l’enllumenat públic, els semàfors i la plantació de 20 arbres nous en filera d’acompanyament del carril bici.

A més, s’ha traslladat uns metres la parada de bus a la plaça d’Espanya per no generar aglomeracions davant els comerços i s’ha alineat el carrer.

tracking