SEGRE

ACCIDENT INVESTIGACIÓ

Dos mossos denuncien un sinistre per una barricada de pneumàtics el 21-D

Va ocórrer a l’N-240 a les Borges Blanques

L’accident va tenir lloc a l’altura de la Masia Salat.

L’accident va tenir lloc a l’altura de la Masia Salat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos agents dels Mossos d’Esquadra han interposat una denúncia criminal davant del jutjat d’Instrucció 4 de Lleida per temptativa d’homicidi arran d’un accident que van tenir a l’N-240 a les Borges Blanques el 21 de desembre quan es dirigien a treballar, i que va ser causat per una barricada de pneumàtics que s’havia aixecat com a protesta per la celebració aquell dia a Barcelona del Consell de Ministres, segons els denunciants.

Els agents han presentat la denúncia a través dels serveis jurídics del sindicat Uspac perquè s’identifiqui els autors. Els policies assenyalen que l’accident va ocórrer a les 5.20 hores en el quilòmetre 69, a l’altura de la Masia Salat, quan els dos agents es dirigien al seu lloc de treball per iniciar la jornada laboral a les 6.00 hores amb motiu del dispositiu especial del 21-D.

El sindicat Uspac n’acusa els CDR però el de les Borges nega qualsevol implicació en els fets

Els mossos diuen que no van veure cap persona als voltants i només van observar uns 20 pneumàtics més i una garrafa de 20 litres de gasolina al costat de la carretera. El sindicat Uspac va assegurar ahir que “per la situació dels pneumàtics al mig d’una carretera, sense enllumenat i sense visibilitat”, el més normal és que hi hagués un accident de circulació. Va afegir que l’accident “hauria estat ocasionat pels CDR” i que l’autor o autors van incórrer en un un delicte de temptativa d’homicidi. El sindicat va lamentar la postura de la Generalitat.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van informar dilluns que l’accident va ser de caràcter lleu i els dos agents es van incorporar al seu lloc de treball aquell mateix dia.

D’altra banda, el CDR de les Borges va desmentir dilluns la seua participació en el sinistre i va assegurar que “tenim seriosos dubtes sobre la veracitat dels fets”.

tracking