SEGRE

La Paeria estudia com modificar la inscripció 'A. Areny' de la passarel·la dels Maristes

L'ajuntament aclareix que el decret de canvi de noms de carrers va establir la denominació d’"avinguda" de Joana Raspall

Els nous noms ja llueixen als carrers, encara que estan posats amb un vinil.

Els nous noms ja llueixen als carrers, encara que estan posats amb un vinil.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha aclarit aquest dijous, en relació al canvi de nom de l’avinguda Alcalde Areny, que el nom vigent d’aquest vial és el d’"avinguda de Joana Raspall", i no el de "carrer", com surt per error als vinils provisionals i a les cartes enviades als veïns. Així consta en el decret d’alcaldia del passat 14 de desembre que fa oficial el canvi de nom i que constitueix el document de referència per aquesta qüestió i així s'ha comunicat també a totes les institucions oficials, segons ha informat l'ajuntament.

Les plaques definitives inclouran el nom correcte d’avinguda de Joana Raspall, com també succeirà amb l’avinguda de Rosa Parks, que substitueix l’anterior avinguda de l’Alcalde Recasens.

D'altra banda, el govern municipal afirma que ja havia donat instruccions als arquitectes municipals perquè estudiïn quina és la millor solució tècnica per modificar la inscripció amb el nom d’”A. Areny” situada a l’inici de la passarel·la dels Maristes al marge dret del riu Segre, per tal que també reflecteixi el nom actual d’aquesta avinguda.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha agraït al president del grup de Convergència i Unió, Toni Postius, la seva preocupació per aquesta qüestió, però ha volgut recordar-li que quan la seva formació va governar a la ciutat "no va fer res per eliminar cap nom de carrer dels que ara qüestiona".

tracking