SEGRE

DETENCIONS LESIONS

Agredeixen l'amo d'una botiga de l'Eix després de robar un mòbil

Els dos detinguts, de 26 i 30 anys, tenien un altre telèfon furtat a l’octubre i una bossa amb maria || Van fugir i van agredir el dependent, que els va seguir corrent

Imatge d’arxiu del carrer Sant Antoni, escenari dels fets.

Imatge d’arxiu del carrer Sant Antoni, escenari dels fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va arrestar ahir al matí dos joves, de vint-i-sis i trenta anys, com a presumptes autors d’un robatori amb violència en un establiment de l’Eix Comercial. Segons va informar la Policia Local, els fets van tenir lloc poc després de dos quarts de deu del matí al carrer Sant Antoni, quan van ser alertats d’una baralla entre tres homes a la via pública. Un dels implicats a la disputa era el propietari d’una botiga de la zona, que va explicar als agents que els altres dos joves implicats havien entrat a l’establiment i havien furtat un telèfon mòbil de marca Samsung, per la qual cosa va sortir corrents darrere d’ells i un dels presumptes delinqüents el va agredir. En un primer escorcoll, els agents van comprovar que els joves portaven el telèfon robat i també amagaven un altre mòbil de marca LG al qual constava una denúncia des del mes d’octubre passat.

Així mateix, un d’ells portava una bosseta amb marihuana, que també van decomissar. Davant dels fets, els agents van detenir R.G.F. i S.V.M., tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors d’un delicte amb violència i lesions, i van iniciar les diligències corresponents.

Els agents els van arrestar al carrer Sant Antoni acusats de robatori amb violència i lesions

Seguidament, la Guàrdia Urbana es va posar en contacte amb el propietari del telèfon furtat per informar-lo dels fets i tornar-li el dispositiu. El passat dia 2 de desembre, un jove de divuit anys va ser arrestat al robar el mòbil a un vianant al carrer Governador Montcada, fugir de la Guàrdia Urbana i agredir un dels agents. Una setmana abans, van arrestar un home que va estirar la bossa d’una dona i la va fer caure al carrer Riu Éssera.

Així mateix, al juny, un home de trenta-sis anys va ser detingut a l’agredir una dona al carrer Maragall per robar-li les joies que portava posades. Un dia abans, havien arrestat dos joves per haver amenaçat un home amb un ganivet per robar-li el mòbil i fer-li una ferida al braç a Prat de la Riba.

Enxampat ‘in fraganti’ intentant entrar en un pis al Centre Històric Un veí de Lleida de quaranta-un anys també va ser interceptat ahir per la Guàrdia Urbana a l’intentar forçar l’entrada d’un immoble al carrer Parc. L’avís es va registrar a les 07.20 hores, quan van rebre l’alerta que un home estava escalant per la façana d’un edifici per accedir al balcó del segon pis. Els agents que es van traslladar fins al lloc van comprovar que l’home, que era a la terrassa del segon pis, intentava accedir al tercer. L’home, S.D. i nascut a Mali, va explicar als agents que volia entrar als pisos per robar coure. Quan van observar que la porta del primer pis estava forçada i la finestra de la cuina trencada, van procedir a detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte amb força i van efectuar les gestions necessàries per localitzar els propietaris del pis.

tracking