SEGRE

SUCCESSOS URBANA

Arrestada per intentar pegar a dos urbans i insultar sanitaris a Lleida

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va ser detinguda ahir a la tarda per la Guàrdia Urbana després d’intentar agredir dos agents quan mentre l’atenien sanitaris a la plaça Espanya. Es tracta d’una veïna de Barcelona de trenta-vuit anys que va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat a l’autoritat.

Els fets van tenir lloc a les 17.45 hores, quan una patrulla va anar fins a la plaça al ser requerida pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que estava atenent una dona que es mostrava molt alterada i podia trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Els agents van observar que la dona increpava, insultava i amenaçava els sanitaris i van intentar mediar-hi perquè canviés d’actitud. Tanmateix, la dona va mirar d’agredir-los.

La dona, veïna de Barcelona, va ser detinguda per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat

Els agents la van reduir i la van arrestar per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat, segons va informar la Guàrdia Urbana ahir dijous a última hora. L’arrestada és una veïna de Barcelona de trenta-vuit anys i de nacionalitat espanyola. Està previst que passi a disposició judicial durant les pròximes hores.

tracking