SEGRE

TURISME CENTRE HISTÒRIC

El Parador de Lleida, amb ocupació del cent per cent la nit de Cap d'Any

L’hotel va allotjar 15.000 clients el primer amb una mitjana del 75% || El d’Arties, a la Val d’Aran, també va penjar el cartell de complet durant aquestes festes

Imatge d’arxiu del Parador del Convent del Roser.

Imatge d’arxiu del Parador del Convent del Roser.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parador del convent del Roser, situat al carrer Cavallers, va aconseguir penjar el cartell de complet la nit de Cap d’Any, i va ser un dels quaranta-set paradors nacionals que van arribar al cent per cent d’ocupació durant les celebracions de l’última nit de l’any. Així ho va assegurar Paradors de Turisme, la xarxa d’hotels de luxe, que va aconseguir una ocupació mitjana del 92,65% per Cap d’Any, amb un total de 5.008 habitacions ocupades de les 5.405 que s’oferien l’últim dia de l’any 2018, una xifra una mica inferior al Cap d’Any del 2017 (3,5 punts menys) si es té en compte els paradors tancats per obres. Quant a la resta de paradors nacionals de la província, també va penjar el cartell de complet el d’Arties, situat a la Val d’Aran. En aquest sentit, el president de Paradors, Óscar López, va valorar l’“altíssima ocupació” registrada i va confiar que el 2019 la companyia renovi aquesta fidelitat dels clients i va agrair als empleats l’esforç que han realitzat durant tots aquests anys. “D’ells és el mèrit d’aquestes bones xifres”, va dir López.

En poc més d’un any i mig, el Parador del Roser ha allotjat més de 15.000 clients i amb un índex d’ocupació mitjana del 75% és un dels més ben valorats de la xarxa estatal. Pel que fa als visitants, el 70 per cent dels clients són catalans o espanyols (un 40% de Barcelona, un 20% de Madrid i la resta, del País Valencià, País Basc, etc.) i el 30%, estrangers, de França (25%), Alemanya i Regne Unit (10%), Bèlgica i Holanda (8%), Estats Units i Itàlia (7%), i també d’Austràlia, Japó i Argentina. Pel que fa a les perspectives anuals, Paradors preveu tancar l’any 2018 amb creixements del 2% i de l’1,9% en ingressos mitjans per ocupació i per cobert, respectivament, en termes homogenis segons estimacions de la cadena hotelera pública, que l’any passat va vendre 1,3 milions d’habitacions i més de 2,1 milions de coberts als restaurants de la xarxa. Així les coses, tancarà l’any amb una facturació total de 257 milions d’euros, segons les estimacions a data del 15 de desembre, i amb un benefici net de més de 14 milions d’euros, similar a l’exercici 2017 malgrat tancaments importants en alguns hotels importants de la xarxa per obres de conservació.

tracking