SEGRE

ERC aposta per una candidatura republicana a Lleida per atreure convergents, socialistes i comuns

Pueyo descarta un acord preelectoral amb el PDeCAT

Foto de família de l'esmorzar d'ERC de Lleida amb els periodistes.

ERC aposta per una candidatura republicana a Lleida per atreure convergents, socialistes i comunsItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo, ha anunciat aquest dilluns que la seua formació treballa en una plataforma republicana per atreure diferents sensibilitats, antics convergents, socialistes i comuns per "liderar el canvi a la ciutat", tot i que descarta un acord preelectoral amb el PDeCAT. Pueyo també ha avançat que la llista d'ERC a les municipals inclourà persones d'origen estranger.

Pueyo ha explicat els reptes d'ERC per al 2019 al tradicional esmorzar d’any nou amb periodistes, en què també han assistit els regidors del grup municipal ERC-Avancem, els diputats a la Diputació de Lleida, la diputada al Parlament Gemma Espigares, i els presidents de la Secció Local i la Regional del partit.

El president del grup municipal ERC-Avancem, Carles Vega, ha destacat que “el mandat municipal tant amb Ros com amb Larrosa ha estat marcat pel pacte del PSC amb C’s i el suport del PP –els mateixos que ara pacten amb VOX a Andalusia i han donat suport al 155-" i l’ha qualificat de "decebedor".

tracking