SEGRE

POLÍTICA MUNICIPAL

ERC ratifica que no hi haurà llista unitària

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldable d’ERC a la Paeria, Miquel Pueyo, va descartar ahir de nou un pacte amb el PDeCAT per presentar-se conjuntament a les municipals de maig. “La intenció no és establir un pacte preelectoral amb el PDeCAT ni amb qualsevol altra força política”, va indicar, encara que va remarcar el seu compromís de “fer possible un canvi a la Paeria després de les eleccions”. El seu objectiu és “liderar” el canvi, ja sigui “sent la força més votada o contribuint decisivament a generar-lo, per deixar enrere 39 anys de governs clarobscurs del PSC, que han acabat amb més obscurs que clars” Va afirmar que treballen per elaborar una candidatura “àmplia” amb persones del “republicanisme socialista” de MES i Avancem i de la nova plataforma Lleida Republicana que integra “persones, col·lectius i sensibilitats que poden anar des de l’espai més progressista de l’antiga Convergència Democràtica fins a sectors més pròxims als comuns”.

Pueyo va dir que presentaran la candidatura a finals de febrer o principis de març i va avançar que hi haurà també persones que mai no han tingut responsabilitats polítiques i algunes d’origen estranger. Així mateix, va apuntar que el seu programa té com a objectiu “fer una Lleida justa, compromesa, saludable, connectada i pròxima”.

Per la seua part, el president del grup municipal d’ERC-Avancem, Carles Vega, va qualificar el mandat d’Àngel Ros i Fèlix Larrosa de “decebedor” pel pacte del PSC amb Cs i el suport del PP, “els mateixos que ara pacten amb Vox a Andalusia i donen suport al 155”, pels “incompliments constants de propostes aprovades” i per les “polítiques d’aparador” i la “dretanització de la gestió”.

El pentàgon de Miquel Pueyo

El pentàgon de Miquel Pueyo

ERC va celebrar ahir un esmorzar d’any nou amb la premsa.

ERC va celebrar ahir un esmorzar d’any nou amb la premsa.ITMAR FABREGAT

tracking