SEGRE

POLÈMICA ANIMALS

Voluntaris de la gossera denuncien el mal estat d'un dels gossos

La Paeria afirma que l’animal està sa

Imatge de Jade, el gos del qual denuncien el mal estat.

Imatge de Jade, el gos del qual denuncien el mal estat.ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS DEL CAAC LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (Caac) de Lleida va denunciar ahir el mal estat d’un gos acollit al centre causa de la humitat, el fred i el dur terra en el qual dormen i han de suportar els animals. Mitjançant un comunicat a la seua pàgina de Facebook, els voluntaris demanen ajuda perquè alguna família es faci càrrec de l’animal, que segons ells “va empitjorant cada dia, sense que els responsables ni els treballadors del Caac facin res”.

El gos, que es diu Jade, té ferides a les potes i a la pell i gran part del pèl li ha anat caient. A més, asseguren que en poc temps ha perdut “moltíssim” pes i està en un “estat lamentable”. “Sabem que demanar ajuda desesperada no és la solució, l’ideal seria que l’ajuntament es preocupés pel benestar dels animals, però aquest no sembla el cas, per això no podem donar-li l’esquena” continua el comunicat.

La Paeria diu que aquest gos i tots els altres animals estan ben atesos

Per la seua part, des de la Paeria asseguren que l’aspecte de Jade és perquè es tracta d’un animal abandonat, i que “per desgràcia” aquest tipus de gossos arriben al centre en un estat lamentable.

De fet, el tinent d’alcalde Joan Queralt assegura que l’animal avui serà esterilitzat “i que si es tractés d’un gos malalt no podria sotmetre’s a aquest tipus d’intervenció”. Així mateix explica que els treballadors tracten amb el major afecte i respecte possibles els animals que allà viuen i que estan a l’espera de ser adoptats.

“Des de l’ajuntament la nostra prioritat és aconseguir que no s’abandonin animals, i conscienciar la gent de la importància d’adoptar. L’objectiu és aconseguir que algun dia la gossera estigui buida”, sentencia Queralt.

tracking