SEGRE

BARRIS EQUIPAMENTS

Cimera de la Paeria, el FiF i Ciutat Jardí sobre els camps de futbol

El FiF va desplegar ahir aquestes pancartes.

El FiF va desplegar ahir aquestes pancartes.STEFI GABRIELLE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de Ciutat Jardí va informar ahir que demà es reuniran amb l’ajuntament per abordar el conflicte dels camps de futbol del FiF. Aquell mateix dia, el consistori també es reunirà amb els directius del club. Tot fa preveure que l’ajuntament exposarà a tots dos la seua proposta alternativa després que l’estiu passat frenés el projecte d’habilitar dos camps per al FiF en un espai públic de Ciutat Jardí, de forma que també coneixerà l’opinió tant del club com de l’associació de veïns sobre el tema.

“Hi assistirem amb la millor voluntat i amb l’objectiu de tancar d’una vegada per sempre aquest capítol amb la convicció que no es destinarà aquest espai públic per al FiF”, va assenyalar una portaveu de l’associació de veïns, que va afegir que ja estudien idees per donar un nou ús l’espai en qüestió.

Per la seua part, els directius del FiF van declarar fa dies que esperaran conèixer la proposta de la Paeria abans d’opinar sobre la polèmica, però van assenyalar que “després de tres mesos esperant resposta, esperem que valgui la pena”.

tracking