SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Confinats per un incendi en un pis de Pi i Margall

A la sisena planta d’un edifici, i els inquilins van haver de passar la nit fora

Bombers al carrer Galera després de l’explosió d’un quadre elèctric.

Bombers al carrer Galera després de l’explosió d’un quadre elèctric.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir a la tarda l’incendi que es va produir en un pis de la sisena planta del número 48 del carrer Pi i Margall. Cap persona va resultar ferida però el foc va obligar a confinar durant l’extinció els veïns de la setena planta i a rescatar els tres gats que hi havia a l’interior de l’immoble.

Els Bombers van rebre l’avís del foc a les 16.07 hores i fins al lloc van desplaçar cinc dotacions, entre les quals l’autoescala. També van acudir-hi patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. La policia va tallar els carrers Pi i Margall i un tram de l’avinguda Prat de la Riba al trànsit, ja que el foc es va originar al bloc que hi ha just davant de la Clínica de Ponent (antiga Aliança).

El foc s’hauria originat en un quadre elèctric i va calcinar el rebedor i la cuina de l’immoble, que també va quedar afectat pel fum. Els Bombers van poder donar-lo per extingit cap a les 17.00 hores.

Els inquilins van haver de ser reallotjats, ja que es va determinar que no podien pernoctar a l’immoble. Després d’apagar el foc, també es va ventilar l’escala, es va aixecar el confinament de les persones que resideixen a la setena planta i la resta de veïns va poder tornar a les seues llars.

D’altra banda, els Bombers també van acudir ahir a la tarda fins al número 6 del carrer Galera, al Barri Antic, després que es produís l’explosió d’un quadre elèctric encara que només va acabar cremant una caixa de fusibles. Van rebre l’avís a les 16.28 hores i no hi va haver ni persones ferides ni desallotjades.

D’altra banda, ahir també va cremar la xemeneia d’una casa de la partida Salit de la Seu d’Urgell. L’incendi es va produir a les 18.07 hores.

Bombers al carrer Galera després de l’explosió d’un quadre elèctric.

Bombers al carrer Galera després de l’explosió d’un quadre elèctric.ITMAR FABREGAT

tracking