SEGRE

La Paeria promou la construcció d'11 pisos de lloguer per a joves al Centre Històric

L'espai destinat a la construcció dels pisos.

La Paeria promou la construcció d'11 pisos de lloguer per a joves al Centre HistòricAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha presentat aquest dijous el concurs públic per a la construcció de fins a onze habitatges de lloguer per joves al Centre Històric. Larosa ha visitat l'indret triat, una finca de 441,78 metres quadrats situada entre els carrers Galera, Ereta i Alsamora,

L'alcalde ha mostrat la seva satisfacció per aquesta millora per al barri i ha recordat que aquesta és una de les set AISU que estan impulsant l'Ajuntament i l'Empresa Municipal d'Urbanisme al barri i que pròximament s'aniran posant en marxa.

L'adjudicatari d'aquest plec obtindrà el dret de superfície d'aquest espai per un període de 75 anys per a destinar-lo a la promoció, construcció i gestió d'habitatges per a joves menors de 35 anys en règim de lloguer o altres fórmules de cessió temporal d'ús. La inversió haurà d'incloure, per tant, la promoció, construcció, gestió i manteniment de l'edifici, així com el pagament d'un cànon anual de 1.805,65 euros.

Els arrendataris de l'edifici hauran de ser persones inscrites al registre de sol·licitants d'HPO de Lleida i el preu màxim del lloguer no podrà excedir del límit previst a la normativa pels habitatges protegits de règim general a Lleida, que és de 5,91 euros per metre quadrat, tot i que l'empresa podrà oferir preus inferiors. En tots els casos, l'habitatge s'haurà de destinar a la residència habitual i les persones que hi resideixin l'hauran de deixar per traslladar-se a un altre lloc quan superin els 35 anys.

tracking