SEGRE

Adjudiquen les obres per a les Firetes vora els Camps Elisis

La Paeria té intenció de licitar també la gestió del solar entre associacions de firaires

La zona del solar de l'antiga hípica de Lleida.

Adjudiquen les obres per a les Firetes vora els Camps ElisisSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Empresa Municipal d’Urbanisme ha adjudicat a l’empresa Romero Polo la pavimentació de la finca de l’antiga Hípica, al costat de Cappont, per acollir les Firetes ja a les properes Festes de Maig, segons va confirmar el gerent de l’EMU, Guillermo Hervera. L’obra va sortir a licitació per un pressupost de 507.541,31 euros (IVA inclòs) i el seu termini d’execució és de tres mesos. L’actuació consistirà a pavimentar el terreny, urbanitzar els carrers adjacents, instal·lar preses d’electricitat i d’aigua potable i cobrir una entrada d’aigua del canal de Seròs que naix en aquest solar.

Amb aquest projecte, els firaires tornaran a estar situats al costat del recinte de la Fira de Lleida, on se celebren molts actes festius i l’Aplec del Caragol, després d’estar quatre anys en un solar de la zona d’expansió de Copa d’Or. Aquesta nova ubicació va provocar un important descens en la facturació a l’estar aïllats, així com queixes al no estar el terreny pavimentat.

Hervera va avançar que la intenció és treure a concurs també la gestió d’aquest espai, de manera que l’associació de firaires que s’adjudiqui la licitació s’encarregui de coordinar les atraccions que instal·laran durant cada període festiu.

No obstant, és possible que per a aquestes pròximes Festes de Maig la gestió sigui directa i que el concurs es convoqui una mica més endavant.

tracking