SEGRE

El PSC confia en mantenir l'alcaldia a l'ajuntament de Lleida després de les municipals

Larrosa diu que no acceptaria cap acord polític que suposi "retrocedir" en qüestions socials

Foto de família de l'esmorzar del PSC amb els periodistes.

El PSC confia en mantenir l'alcaldia a l'ajuntament de Lleida després de les municipalsAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC confia en mantenir l'alcaldia a l'ajuntament de Lleida després de les municipals del maig, tot i que no descarta una Paeria fragmentada amb la baixa d'alguna formació. Durant el tradicional esmorzar d'any nou amb els periodistes, l'alcalde, Fèlix Larrosa, ha dit que el seu objectiu és convertir Lleida en una "ciutat d'oportunitats" i per aconseguir-ho seguiran insistint al Govern de la Generalitat perquè faci els "deures" i inverteixi ja en projectes pendents d'executar des de fa anys. En cas d'haver de pactar amb altres grups per mantenir el lideratge al govern municipal, des del PSC neguen rotundament fer-ho amb partits que suposin "retrocedir" en qüestions socials.

A tocar de les eleccions municipals, la federació del PSC ja ha tancat algunes llistes i prepara "a consciència" moltes altres, entre elles, la de la capital del Segrià. En aquest sentit, asseguren que cal un "projecte progressista, ambiciós i valent que reforçarà la capitalitat de Lleida", amb representants sindicalistes, independents i sensibilitats diverses.

D'altra banda, durant l'acte, el secretari general del PSC a Lleida, Òscar Ordeig, ha fet una crida a la "responsabilitat" i ha demanat el suport dels independentistes al Congrés per tirar endavant uns pressupostos "que han de beneficiar a Lleida".

tracking