SEGRE

Queixes veïnals per l'excés de soroll de la maquinària del centre d'Aremi

alt

Aremi tanca els actes del 40 aniversari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns que viuen als voltants de la residència Aremi es van queixar ahir de l’excés de soroll que generen les màquines que tenen instal·lades a l’entitat i van destacar que la Paeria ja els ha instat dos vegades a prendre mesures per reduir-lo. “Des de les 8 del matí fins a les 10 de la nit els compressors no paren de fer soroll i el Col·legi d’Enginyers ho va mesurar i va determinar que superava el límit legal”, va assenyalar un veí. En aquest sentit, la Paeria va instar Aremi a l’octubre a prendre les mesures necessàries per reduir l’impacte acústic i l’hi va tornar a reiterar al desembre, donant-los un mes per fer les obres necessàries, que encara no s’han fet ni estan previstes a curt termini.

Per la seua part, la directora de la residència, Mònica Preixens, va lamentar les molèsties ocasionades als veïns i va assenyalar que “estem en vies d’intentar solucionar l’excés de soroll tan aviat com sigui possible, però al tractar- se d’una associació sense ànim de lucre és dificil disposar de prou pressupost per arreglar el problema de forma definitiva”.

Va assenyalar que com a mesura temporal han deixat d’utilitzar maquinària a la nit i va recalcar que “quan puguem ho solucionarem”, va concloure la directora.

tracking