SEGRE

QUEIXA L?HORTA

Veïns de Lleida denuncien carreres de cotxes il·legals

Vàndals tapen un pont de la via de l’AVE

Barricada ahir que tapava el pas sota la via de l'AVE.

Barricada ahir que tapava el pas sota la via de l'AVE.AAVV CAMÍ DE LA MARIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns del Camí de la Mariola va denunciar ahir que en les últimes setmanes han detectat que es practiquen carreres il·legals de cotxes a la partida. La presidenta de l’associació de veïns, Marina Pifarré, va explicar ahir que “la setmana passada hi havia dos cotxes abandonats amb els quals van fer una carrera al camí de la via de l’AVE. Creiem que són vehicles que prèviament han estat robats i els utilitzen per córrer”.

Segons va denunciar la representant veïnal, les carreres es produeixen de nit i habitualment en cap de setmana i “ara ens ha tocat a nosaltres perquè hi ha altres zones de la ciutat que també ho han denunciat”.

L’ajuntament no té constància de les carreres i retirarà la barricada feta amb sofàs i llits

Per la seua part, fonts de la Paeria van assegurar que no en tenien constància però que estaran en alerta per determinar si s’ha de fer algun tipus d’actuació.

Marina Pifarré també va denunciar l’aparició ahir al matí d’una barricada feta amb llits, sofàs, matalassos i ferros “que tapa un dels túnels existents sota de la via de l’AVE.

En cas d’incendi, seria un autèntic perill”. Creuen que és obra de les mateixes persones que duen a terme les carreres i altres activitats il·legals, com poden ser baralles de gossos i galls, i amb l’objectiu de poder impedir el pas d’altres vehicles. Sobre la barricada, des de la Paeria van assegurar que s’actuarà amb urgència per retirar els objectes.

En els últims mesos, els veïns de la partida també han denunciat que s’han abocat residus de tot tipus en zones com l’illa de contenidors de recollida selectiva a la zona dels Tres Pontets. Així mateix, asseguren que es tracta d’incívics que es desplacen fins allà per tirar els objectes.

tracking