SEGRE

Presó provisional per a la detinguda per l'incendi a Balàfia

El jutge ha decretat l'ingrés en un mòdul psiquiàtric

L'incendi va afectar un pis d'aquest bloc del carrer Valls d'Andorra.

L'incendi va afectar un pis d'aquest bloc del carrer Valls d'Andorra.Òscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Lleida ha decretat aquest dimarts presó provisional amb ingrés en mòdul psiquiàtric per a la dona detinguda dilluns per calar foc a un pis al barri de Balàfia.

Es tracta d'una dona de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de la ciutat, que va ser arrestada com a presumpta autora de l'incendi que diumenge va calcinar un habitatge del carrer Valls d'Andorra. La policia va obrir una investigació que va concloure amb la detenció de la dona, que havia resultat intoxicada pel fum, una vegada li van donar l'alta hospitalària.

El foc es va declarar a les 13.34 hores en un habitatge de la primera planta d’un bloc de sis del número 75. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Les flames van calcinar la totalitat de l’immoble de la inquilina detinguda, que era l’única persona que hi havia a l’interior del pis.

Així mateix, alguns dels veïns de la resta de pisos del bloc van sortir al carrer després de creuar el terrat, que comunica amb l’escala de l’altre bloc, la del número 73, mentre que d’altres van optar per quedar-se confinats, segons van explicar des de la Guàrdia Urbana.

L'incendi va afectar un pis d'aquest bloc del carrer Valls d'Andorra.

Detinguda per provocar un incendi en un pis a LleidaÒscar Mirón

tracking