SEGRE

EQUIPAMENTS BARRIS

Els pares del FiF trien quedar-se a Ciutat Jardí, però amb garanties

Consideren que l’espai proposat per la Paeria és millor que l’anterior i amb més aparcament || Exigeixen firmar l’acord abans de les eleccions del maig

Un grup de pares a l’inici de la reunió del FiF ahir al Màrius Torres.

Un grup de pares a l’inici de la reunió del FiF ahir al Màrius Torres.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els pares i directius de Futbol i Formació (FiF) van decidir ahir que els camps de futbol del club s’habilitin a Ciutat Jardí, al costat de l’escola de Jardineria, però demanaran a la Paeria un compromís ferm que el projecte es ratifiqui abans de les eleccions. Així ho van acordar ahir en una reunió que van fer a l’institut Màrius Torres i on van assistir prop d’una trentena de persones. L’aposta general era que el que proposa la Paeria d’instal·lar els camps en aquest terreny és “millor que la proposta inicial de fer-ho a l’equipament públic” de Ciutat Jardí, encara que també van assenyalar que “si l’ajuntament es va fer enrere amb la proposta inicial quan ja estava firmat l’acord, quines garanties tindrem que el projecte tiri endavant?”. És per aquest motiu que demanaran al consistori que la cessió de la parcel·la i la catalogació com a futur equipament esportiu sigui acordada i firmada abans de les eleccions municipals del mes de maig. Paral·lelament, els directius també van recordar que l’alcalde, Fèlix Larrosa, es va oferir a mostrar com serà l’equipament esportiu del club en aquesta zona, i van quedar que farien una reunió d’aquí a un mes per conèixer-ne els detalls.

La proposta d’ubicar els camps al costat de l’escola de Jardineria va ser una de les tres que la Paeria va presentar al FiF la setmana passada com a projectes alternatius després que una plataforma i més tard l’associació de veïns de Ciutat Jardí mostrés la seua negativa que es construïssin a l’“únic equipament públic” del barri. Les altres propostes van ser anar a Llívia o a Magraners.

tracking