SEGRE

EMPRESES TERRITORI

La Generalitat impulsa un polígon de 14 hectàrees a Lleida

Imatge dels terrenys adquirits del sector SUR-41.

Imatge dels terrenys adquirits del sector SUR-41.GENCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) i Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa) desenvoluparan un nou polígon industrial a Lleida ciutat. Aquest nou sector, anomenat SUR-41, compta amb una superfície d’unes catorze hectàrees i prop de 60.000 metres quadrats edificables de sostre. Es preveu que pugui acollir tant activitats logístiques com industrials. L’Incasòl ha adquirit una finca de 116.133 metres quadrats de superfície, el 80 per cent del sector, situada entre el polígon industrial del Camí dels Frares, promogut per l’Incasòl, i la Central Integral de Mercaderies (CIM) Lleida, promoguda per Cimalsa.

Aquests terrenys permetran ampliar l’actual àmbit d’activitat econòmica, plenament consolidat, fins a les carreteres C-3B i la variant sud de Lleida. Aquest és el primer polígon d’iniciativa pública a la ciutat des que la Generalitat va urbanitzar els del Camí dels Frares i CIM Lleida fa més de quinze anys.

Així mateix, la Paeria està tramitant el primer nou projecte privat de polígon industrial a la ciutat en més d’una dècada. En concret, preveu urbanitzar 36,1 hectàrees al peu de la Ll-11, molt a prop del Camí dels Frares, que tindran 233.360 metres edificables.

Els polígons industrials de la província de Lleida només tenen disponible un 30 per cent de la seua superfície.

tracking