SEGRE

SUCCESSOS HORTA

Roben la carpa de la festa major de Camí de Montcada

L’entitat guarda el material en un solar a l’aire lliure, ja que no tenen magatzem || Exigeixen a l’ajuntament un local social

Imatge del pati on l’entitat guarda béns.

Imatge del pati on l’entitat guarda béns.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un o diversos lladres han robat una carpa de ferro de 40 metres de llarg per 6 d’ample que l’associació de veïns de la partida de Montcada utilitzava per a actes festius. Estava guardada en un solar cedit per una cooperativa, ja que no tenen cap magatzem. “La carpa la utilitzàvem per la festa major de la partida del mes juliol i la setmana passada ens vam adonar que ens l’havien robat”, va explicar ahir el president veïnal, Marc Vives.

“Ha degut ser al llarg de les últimes setmanes, ja que com que habitualment no hi anem, no ens n’hem adonat fins ara”, va explicar, i va dir que segurament serà impossible per als Mossos d’Esquadra recuperar-la. “Si va passar fa setmanes, ja han degut vendre el ferro, perquè suposem que se la van emportar per això”, va assenyalar Vives.

Abans de la crisi, la Paeria va proposar uns terrenys a l’escola Espiga per construir-hi el local social

Al pati que els cedeix una cooperativa també emmagatzemen les carrosses que utilitzen per la festivitat dels Tres Tombs i per Carnaval, que munten en magatzems particulars, però només es van emportar la carpa. El president veïnal va explicar que el solar està tancat, però que creu que van entrar al migdia perquè és l’únic moment en què està obert. “No tenim cap magatzem per guardar el material de l’associació veïnal i ens hem d’apanyar pel nostre compte”, va manifestar en aquest sentit. Actualment, comparteix unes oficines amb l’entitat veïnal del Pla de Gualda que serveixen com a local social.

“Després del que ha passat, demano a la Paeria un local social on puguem emmagatzemar el material i on els socis ens puguem reunir”, va reclamar, encara que va deixar clar que no tenen cap problema a compartir l’espai amb una altra associació.

Vives va explicar que abans de la crisi, la Paeria els va dir que es podria utilitzar un terreny municipal situat a l’escola de l’Espiga per construir-hi el local social, que és on l’entitat celebra actualment la festa major. “La crisi va frenar molts projectes i des de l’ajuntament ens han dit que ho estudiaran, però no hi ha cap novetat”, va sentenciar.

tracking