SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Un xòfer ebri i sense carnet atropella una vianant a Baró de Maials

El conductor, de 56 anys, triplicava la taxa d’alcoholèmia i havia perdut tots els punts de la llicència || La víctima, veïna de Lleida, va resultar ferida lleu

Moment en què els serveis d’emergències van traslladar el ciclista ferit ahir a Alfred Perenya.

Moment en què els serveis d’emergències van traslladar el ciclista ferit ahir a Alfred Perenya.A. SÀEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar dimarts a la nit un conductor, ebri i sense carnet, que havia atropellat una dona al carrer Baró de Maials. L’avís es va rebre a les 22.30 hores i els agents es van traslladar fins al lloc de l’accident, on van comprovar que la víctima, una dona veïna de Lleida, havia resultat ferida de caràcter lleu. A més, van constatar que el conductor del vehicle que havia causat el sinistre, de 56 anys i veí de Lleida, presentava evidents símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques. Per aquest motiu, els agents van requerir al xòfer que se sotmetés al control d’alcoholèmia, en què va donar un resultat positiu de 0,81 mg/. Una taxa que triplica la permesa al volant.

A més, els urbans van comprovar que al conductor no li constava vigent el permís de conduir per la pèrdua de tots els punts del carnet. D’aquesta manera, els agents policials van obrir diligències judicials contra el xòfer i el van denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota l’efecte de les begudes alcohòliques amb accident de trànsit i no tenir carnet. El vehicle va ser retirat per la grua municipal i traslladat al dipòsit de vehicles.

En només quinze dies, la Guàrdia Urbana ha denunciat un total de vuit conductors per delictes contra la seguretat viària, quatre dels quals per superar la taxa penal d’alcoholèmia al volant i quatre més per conduir sense carnet. L’última denúncia es va registrar dilluns a l’avinguda Blondel, on va ser interceptat un conductor sense llicència perquè havia perdut tots els punts del carnet.

Un ciclista greu després d’un xoc a Alfred Perenya Un ciclista va ser evacuat ahir en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova al col·lidir contra un vehicle al carrer Alfred Perenya. Els serveis d’emergències van rebre l’avís poc abans de les 10.30 hores després de produir-se un xoc per darrere a la confluència d’Alfred Perenya amb el carrer Pallars. Fins al lloc de l’accident es van enviar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el ferit. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el ciclista va acabar impactant contra terra. Els sanitaris van evacuar el ferit en estat greu fins a l’Arnau de Vilanova, on va ser ingressat a Urgències.

tracking